Wie is PiV

Partner in Verduurzamen, kortgezegd: PiV, is een bijzondere samenwerking van technische adviseurs, subsidie-experts, bouwkundige en installatietechnische partners.

4 partners

De 4 partners kennen elkaar uit het werkveld en kregen los van elkaar steeds vaker een hulpvraag van VvE’s bij het verduurzamen van hun gebouw. Zij liepen vast na een advies, kregen te maken met steeds strengere wet- en regelgeving, het lukte niet om alle bewoners te betrekken of er waren problemen met de financiering.

Zo ontstond het idee om het hele proces op een efficiënte manier te bundelen, waarbij de VvE’s optimaal profiteren van alle kennis en kunde van de partners. De integratie van onze dienstverlening heeft bovendien een gunstig effect op de prijs, planning en kwaliteit van de verduurzaming.

1 team

Het doel van Partner in Verduurzamen: VvE’s in Nederland van a tot z helpen bij het stap voor stap verduurzamen van hun gebouw. Lees meer over ons stappenplan.

We doen dit als 1 team van betrokken adviseurs, procesbegeleiders en bouwpartners. Dit zijn organisaties met een landelijk werkgebied die hun vakmanschap ruimschoots bewezen hebben.

De vier partners realiseren het complete verduurzamingstraject van uw VvE. Samen met alle bewoners doorlopen we een logisch proces: van oriëntatie tot advies en van plan tot uitvoering.

1 aanspreekpunt

Onze procesbegeleider is gedurende het gehele traject aan uw VvE verbonden. U heeft altijd 1 aanspreekpunt. Hij betrekt u zoveel mogelijk bij het proces, neemt u bij de hand als dat nodig is en zet een stap terug als u zaken liever zelf oppakt.

Onze adviseurs ontzorgen op het gebied van techniek, financiering, subsidies, vergunningen en juridische kaders. Zij hebben de benodigde (gecertificeerde) kennis en ervaring.

Daarnaast kunt u bouwen op de kwaliteit van ons bouwkundige en installatietechnische partners Rendon Onderhoudsgroep en Greenpoint. Zij staan voor een betrouwbare uitvoering en hoge kwaliteit.

Maak persoonlijk kennis met PiV

Met veel plezier zetten wij onze kennis en kunde in. Maak een vrijblijvende afspraak voor een intake bij u op locatie, lees de veelgestelde vragen of bekijk onze referenties.