Oriëntatie – Advies – Plan - Uitvoering

Stap 1: Oriëntatie

Vrijblijvende afspraak

Graag maken we een vrijblijvende afspraak met het bestuur van uw VvE. Tijdens deze afspraak lopen we een ronde door uw complex. We luisteren naar de vragen, wensen en eisen om uw VvE te verduurzamen en energie te besparen.

Uiteraard stellen we ons voor en vertellen meer over het verduurzamen van een VvE. Want waarom zou u verduurzamen, hoe kunt u verduurzamen, waar moet u beginnen, wie financiert de verduurzaming, wat betekent zo’n proces voor de individuele bewoners en wat zijn verstandige beslissingen met het oog op uw MJOP en de toekomst?

Presentatie over het verduurzamen van uw VvE

We nemen u mee in de meerwaarde van onze aanpak: stapje voor stapje met continue afstemming en betrokkenheid. En we praten over de voordelen die verduurzamen van uw VvE oplevert: energie besparen, hogere waarde van de woningen, meer comfort en voldoen aan wetgeving.

U maakt kennis met een adviseur en procesbegeleider en we sluiten het gesprek af met mogelijke vervolgstappen. Als u wilt, ontvangt u van ons een voorstel.

Meer informatie

Met veel plezier zetten wij onze kennis en kunde in. We zijn betrokken van advies tot en met de nazorg en alle stappen ertussenin. Maak een afspraak voor een intake bij u op locatie of lees de veelgestelde vragen.